Langdraaien

Feijen Verspaningstechnieken is gespecialiseerd in CNC langdraaien

Langdraaien bij Feijen is een combinatie van ervaring, creativiteit, kennis van machine, gereedschap en materiaal. Dankzij onze flexibiliteit en ons grote machinepark weten wij altijd, in goed overleg met u, een passende oplossing voor uw langdraai-vraagstuk te bedenken.
Onze brede expertise, de juiste machines en CNC langdraaibanken maken dat we een uitermate geschikte partner zijn voor het langdraaien van producten van allerlei materialen. Wij beschikken over 1 Citizen L20, 2 Citizen C16, 2  Citizen M12 en 1 Citizen M32 langdraaimachine, alle met stafbelading. Naast bovenoemde CNC langdraaimachines beschikken wij ook over een centerloze, vlak- en rondslijpmachine.
Door de combinatie van de CNC langdraaimachines en slijpmachines zijn wij in staat om zeer nauwkeurige toleranties te behalen.

Kwaliteit
Behalve aan de wensen van de klant hecht Feijen Verspaningstechnieken veel waarde aan de kwaliteit van de producten die wij langdraaien. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen beschikt Feijen Verspaningstechnieken over een “state of the art” optisch meetinstrument.
We maken als een van de weinige in Nederland gebruik van een Hommel Opticline.

De producten die door onze vakkundige medewerkers worden vervaardigd door middel van langdraaien worden altijd tegen een scherpe prijs aangeboden.
Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u direct contact op via: 0495 – 599278 of vult u ons contactformulier in.

Contactformulier