Rond- en vlakslijpen

Feijen Verspaningstechnieken is gespecialiseerd in het slijpen van staal, hardmetaal en keramische materialen.

Dankzij jarenlange ervaring en vakmanschap kunnen we centerloos rondslijpen en vlakslijpen tot op de duizendste millimeter nauwkeurig, We kunnen zowel inwendig als uitwendig onder verschillende hoeken in één programma rondslijpen. Ook beschikken we over een slijpmachine waarmee we verschillende vormen, zoals nokken en vrije contouren, nauwkeurig voor u kunnen rondslijpen. Zowel doorvoerslijpen als insteekslijpen behoren tot de mogelijkheden.
Onze brede expertise, de juiste combinatie van de CNC langdraaimachines en slijpmachines maken dat we een uitermate geschikte partner zijn voor u kunnen zijn.

Kwaliteit
Behalve aan de wensen van de klant hecht Feijen Verspaningstechnieken veel waarde aan de kwaliteit van de producten die wij bewerken. De combinatie ‘draaien’ – ‘harden’ – ‘slijpen’, waarbij Feijen de verantwoording heeft over het geleverd eindproduct, komt veel voor. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen beschikt Feijen Verspaningstechnieken over een “state of the art” optisch meetinstrument. We maken als een van de weinige in Nederland gebruik van een Hommel Opticline.

De producten die door onze vakkundige medewerkers worden vervaardigd door middel van langdraaien, slijpen of vlakslijpen worden altijd tegen een scherpe prijs aangeboden.

Klik hier een overzicht van ons machinepark.

Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u direct contact op via: 0495 – 599278 of vult u ons contactformulier in.

Contactformulier